פיצה עליון
פיצה העליון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, רוטב מרינרה דל נתרן, נקניק הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצה עליונה, פיצה מק העליון, ו מטבל פיצה עליון (מתכונים דומים).
הוראות
מגלגלים בצק למעגל של 14 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים בצק על תבנית פיצה 14 אינץ ' או תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים נקניק למחבת; לבשל 2 דקות, ערבוב להתפורר.
מוסיפים פטריות, פלפלים, בצל, פלפל אדום כתוש, ושום; לטגן 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
מורחים רוטב על בצק, משאירים גבול 1 אינץ'. לארגן גבינה באופן שווה על פני רוטב. מסדרים תערובת הודו באופן שווה על גבינות.
אופים ב 500 במשך 15 דקות או עד קרום וגבינה הם השחמה.