פיצה עם בייקון, אספרגוס וביצה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית, קמח תירס, בייקון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פיצה בייקון ואספרגוס, פיצה בייקון, ביצה ואספרגוס, ו פיצה תוצרת בית עם בייקון, ביצה ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אבן פיצה בתנור כדי לחמם אותו גם כן. (אתה יכול להשתמש גיליון עוגיות אם אין לך אבן פיצה.)
רול בצק על משטח מקומח עד נחמד ודק. הכינו את כל התוספות וקרבו לתנור.
מפזרים קמח תירס. מסדרים בצק על אבן, מברישים שמן זית על פני השטח ומפזרים מלח. מתנהג במהירות, מפזרים גבינה ראשונה, ואז בייקון ולבסוף אספרגוס מעל בצק ומניחים את oven.At כ 5 דקות, אשר יהיה נקודת האמצע שלך, להסיר פיצה מהתנור. לפצח שלוש ביצים על פיצה. חזור לתנור ומבשל עוד 5 דקות, עד שהלבנים להגדיר. אתה יכול לבשל את זה עוד קצת אם אתה רוצה חלמונים מוצקים.
הסר מהתנור ומיד להפיץ ארוגולה על פיצה. אפשר להתקרר במשך כמה דקות, ולאחר מכן לשרת.