פיצה עם בצל מקורמל ובייקון פריך
פיצה עם בצל מקורמל ובייקון פריך עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. מנה אחת מכילה 1142 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מלח כשר, מים חמים, גבינת איכרים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב בייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מחזורים פריכים עם תפוח, בייקון ובצל מקורמל, פיצה אלזסית עם בייקון ובצל מקורמל, ו פיצה עוף ברביקיו בגריל עם בצל מקורמל ובייקון.
הוראות
מניחים אבן פיצה על המדף האמצעי של התנור ומחממים את התנור ל -500 מעלות צלזיוס.
במחבת מטגן בגודל בינוני, מוסיפים שמן זית ומחממים על אש בינונית. כשהשמן חם מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהבייקון פריך מאוד וכל השומן מעובד.
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת ומסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר.
מוציאים את כל השומן הבייקון למעט 2 כפות מהתבנית וזורקים.
מניחים את התבנית על אש גבוהה.
מוסיפים את הבצל לשומן הבייקון החם ומבשלים עד שהבצל שחום היטב, בערך 8 עד 10 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות.
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר.
בקערה קטנה שלבו את המסקרפונה וגבינות האיכר. מתבלים באגוז מוסקט ופלפל שחור. מילואים.
על משטח מקומח קלות, מותחים או מגלגלים את הבצק דק ככל האפשר, בערך 14 עד 15 אינץ ' עיגול. מורחים באופן שווה את תערובת המסקרפונה על הבצק.
מפזרים את גבינות המוצרלה והפרמזן, בייקון, טימין ובצל מוקפץ.
אופים עד שקרום הפיצה שחום יפה, בערך 8 עד 10 דקות.
מוציאים פיצה מהתנור, מעבירים לקרש חיתוך, חותכים לפרוסות ומגישים מייד.
בקערה קטנה ממיסים את השמרים והדבש ב 1/4 כוס מים חמים.
במעבד מזון שלבו את הקמח והמלח.
מוסיפים את השמן, את תערובת השמרים ואת 3/4 כוס המים הנותרת ומעבדים עד שהתערובת יוצרת כדור. (ניתן להכין את בצק הפיצה גם במיקסר המצויד בוו בצק.
מערבבים במהירות נמוכה עד שהתערובת מתרחקת בצורה נקייה מדפנות הקערה ומתחילה לטפס במעלה וו הבצק).
הופכים את הבצק למשטח עבודה נקי ולשים ביד 2 או 3 דקות יותר. הבצק צריך להיות חלק ויציב. מכסים את הבצק במגבת נקייה ולחה ומניחים לו לעלות במקום קריר במשך כ -2 שעות. (כשהוא מוכן, הבצק ימתח כשהוא נמשך קלות).
מחלקים את הבצק ל -4 כדורים, בערך 6 אונקיות כל אחד. עבדו כל כדור על ידי משיכת הצדדים כלפי מטה ותוחבים מתחת לתחתית הכדור. חזור על 4 או 5 פעמים. ואז על משטח חלק, לא מקומח, לגלגל את הכדור מתחת לכף היד שלך עד החלק העליון של הבצק הוא חלק ויציב, על 1 דקה. מכסים את הבצק במגבת לחה ומניחים לנוח 1 שעה. בשלב זה, את הכדורים יכול להיות עטוף פלסטיק בקירור עד 2 ימים.