קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות2
ציון בריאות43
מגזין

פיצה עם בצל מקורמל ובייקון פריך

פיצה עם בצל מקורמל ובייקון פריך
פיצה עם בצל מקורמל ובייקון פריך עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. מנה אחת מכילה 1142 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מלח כשר, מים חמים, גבינת איכרים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב בייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מחזורים פריכים עם תפוח, בייקון ובצל מקורמל, פיצה אלזסית עם בייקון ובצל מקורמל, ו פיצה עוף ברביקיו בגריל עם בצל מקורמל ובייקון.

הוראות

1
מניחים אבן פיצה על המדף האמצעי של התנור ומחממים את התנור ל -500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת מטגן בגודל בינוני, מוסיפים שמן זית ומחממים על אש בינונית. כשהשמן חם מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהבייקון פריך מאוד וכל השומן מעובד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת ומסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מוציאים את כל השומן הבייקון למעט 2 כפות מהתבנית וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים את התבנית על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הבצל לשומן הבייקון החם ומבשלים עד שהבצל שחום היטב, בערך 8 עד 10 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
בקערה קטנה שלבו את המסקרפונה וגבינות האיכר. מתבלים באגוז מוסקט ופלפל שחור. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מסקרפונהnameמסקרפונהname
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
על משטח מקומח קלות, מותחים או מגלגלים את הבצק דק ככל האפשר, בערך 14 עד 15 אינץ ' עיגול. מורחים באופן שווה את תערובת המסקרפונה על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מפזרים את גבינות המוצרלה והפרמזן, בייקון, טימין ובצל מוקפץ.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
אופים עד שקרום הפיצה שחום יפה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מוציאים פיצה מהתנור, מעבירים לקרש חיתוך, חותכים לפרוסות ומגישים מייד.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
בקערה קטנה ממיסים את השמרים והדבש ב 1/4 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
במעבד מזון שלבו את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
15
מוסיפים את השמן, את תערובת השמרים ואת 3/4 כוס המים הנותרת ומעבדים עד שהתערובת יוצרת כדור. (ניתן להכין את בצק הפיצה גם במיקסר המצויד בוו בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
16
מערבבים במהירות נמוכה עד שהתערובת מתרחקת בצורה נקייה מדפנות הקערה ומתחילה לטפס במעלה וו הבצק).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
הופכים את הבצק למשטח עבודה נקי ולשים ביד 2 או 3 דקות יותר. הבצק צריך להיות חלק ויציב. מכסים את הבצק במגבת נקייה ולחה ומניחים לו לעלות במקום קריר במשך כ -2 שעות. (כשהוא מוכן, הבצק ימתח כשהוא נמשך קלות).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
18
מחלקים את הבצק ל -4 כדורים, בערך 6 אונקיות כל אחד. עבדו כל כדור על ידי משיכת הצדדים כלפי מטה ותוחבים מתחת לתחתית הכדור. חזור על 4 או 5 פעמים. ואז על משטח חלק, לא מקומח, לגלגל את הכדור מתחת לכף היד שלך עד החלק העליון של הבצק הוא חלק ויציב, על 1 דקה. מכסים את הבצק במגבת לחה ומניחים לנוח 1 שעה. בשלב זה, את הכדורים יכול להיות עטוף פלסטיק בקירור עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי