פיצה עם בצל מקורמל ובייקון פריך עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. מנה אחת מכילה 1142 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מלח כשר, מים חמים, גבינת איכרים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב בייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מחזורים פריכים עם תפוח, בייקון ובצל מקורמל, פיצה אלזסית עם בייקון ובצל מקורמל, ו פיצה עוף ברביקיו בגריל עם בצל מקורמל ובייקון.
הוראות
1
מניחים אבן פיצה על המדף האמצעי של התנור ומחממים את התנור ל -500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת מטגן בגודל בינוני, מוסיפים שמן זית ומחממים על אש בינונית. כשהשמן חם מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהבייקון פריך מאוד וכל השומן מעובד.
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת ומסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מוציאים את כל השומן הבייקון למעט 2 כפות מהתבנית וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים את התבנית על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הבצל לשומן הבייקון החם ומבשלים עד שהבצל שחום היטב, בערך 8 עד 10 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
טורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
בקערה קטנה שלבו את המסקרפונה וגבינות האיכר. מתבלים באגוז מוסקט ופלפל שחור. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מסקרפונהname
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
הופכים את הבצק למשטח עבודה נקי ולשים ביד 2 או 3 דקות יותר. הבצק צריך להיות חלק ויציב. מכסים את הבצק במגבת נקייה ולחה ומניחים לו לעלות במקום קריר במשך כ -2 שעות. (כשהוא מוכן, הבצק ימתח כשהוא נמשך קלות).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
18
מחלקים את הבצק ל -4 כדורים, בערך 6 אונקיות כל אחד. עבדו כל כדור על ידי משיכת הצדדים כלפי מטה ותוחבים מתחת לתחתית הכדור. חזור על 4 או 5 פעמים. ואז על משטח חלק, לא מקומח, לגלגל את הכדור מתחת לכף היד שלך עד החלק העליון של הבצק הוא חלק ויציב, על 1 דקה. מכסים את הבצק במגבת לחה ומניחים לנוח 1 שעה. בשלב זה, את הכדורים יכול להיות עטוף פלסטיק בקירור עד 2 ימים.