פיצה עם חזיר, אספרגוס, ריקוטה
פיצה עם חזיר, אספרגוס, וריקוטה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 79 גרם חלבון 117 גרם של שומן, וסך הכל 2255 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. אם יש לכם פתיתי פלפל, חזיר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו אספרגוס, ריקוטה ופיצת ביצים, פיצה אספרגוס וריקוטה, ו פיצה עם חזיר, אספרגוס, ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 550 מעלות F (285 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
הוסף אספרגוס וטבח חשופים עד רק במכרז, על 2 דקות.
מסננים במסננת, ואז מיד לטבול במי קרח במשך כמה דקות. ברגע שאספרגוס קר, לנקז היטב ולהניח בצד.
מערבבים ריקוטה, שמן זית, שום, פתיתי פלפל אדומים, מלח, פלפל שחור, ושמנת כבדה בקערה קטנה. מערבבים עשבי תיבול טריים (אם משתמשים) ומניחים בצד.
כדי לעצב את בצק הפיצה, מפזרים את השיש ואת משטח הבצק עם קמח שטוח טפיחה קלות. השתמש סיכה מתגלגל כדי ליצור דיסק דק על 9 אינץ ' בקוטר.
מורחים תערובת ריקוטה על קרום, העליון עם חזיר ואספרגוס.
מפזרים גבינת צ 'דר ופרמג' יאנו-רג ' יאנו.
מניחים גיליון אפייה על המדף התחתון של התנור שחומם מראש ואופים במשך 5 דקות.
מעבירים את תבנית האפייה למדף העליון ואופים במשך 5 דקות נוספות.