פיצה עם פונטינה, פרושוטו וארוגולה
פיצה עם פונטינה, פרושוטו וארוגולה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 858 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שן שום, שמן זית, פונטינה צוננת היטב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו פרושוטו פונטינה פניני עם ארוגולה פסטו, פרושוטו & פונטינה פניני עם ארוגולה פסטו ושל כבוש, ו פיצה בגריל עם פונטינן וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
שים תבנית אפייה כבדה גדולה (17 על 14 אינץ') על המדף הנמוך ביותר של התנור, ולאחר מכן מחממים תנור ל 260°.
בינתיים, לגלגל את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח, פינות מתיחה עם הידיים שלך כדי ליצור מלבן 16-ידי 13 אינץ'. (הבצק יהיה קל יותר להתגלגל כפי שהוא מתחמם.)
העברה למגש גדול מרופד בגיליון נייר קלף. בצק דק דקירה בכל רחבי עם מזלג, ולאחר מכן להחליק בצק (על קלף) ממגש על תבנית אפייה חמה.
אופים עד העליון הוא נפוח וזהב חיוור במדבקות, 6 עד 10 דקות. (זין כל בועות גדולות עם מזלג ו לשטח.)
בעוד הקרום אופה, לגרוס גבינה במעבד מזון מצויד בדיסק גריסה בינוני (אתה צריך 3 כוסות).
הסר את הקרום מהתנור ומברשת בכל רחבי עם שום כתוש, ואז מפזרים באופן שווה עם גבינה.
אופים פיצה עד קצה הקרום הוא זהב עמוק גבינה מבעבעת וזהב טלאים, 8 עד 10 דקות.
הסר מהתנור, ואז לפזר ארוגולה מעל פיצה ו לעטוף prosciutto מעל ארוגולה.
טפטוף עם שמן וגסות לטחון פלפל לפי הטעם.
במקום של Fontina, אתה יכול להשתמש 1 פאונד מוצרלה מעושנת, לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ ' עבה.