פיצה עם קרום חיטה
פיצה עם קרום חיטה דורשת כ -35 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה זו יש 177 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני לקטו אובו מגיש 16 ומחירו 57 סנט למנה . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שמן זית, בזיליקום, קמח ורוטב פיצה. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. עם ציון ספונקולרי של 56% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פיצה מחיטה מלאה ללא שמרים עם שום צלוי, בטטה ובצל, תירס טרי, פיצה עגבניות צלויות ושום כבוש עם קרום קמח תירס , ופיצה ביתית עם קרום דק + פסטו + תפוח אדמה .
הוראות
בתבנית מכונת לחם, שים את 10 המרכיבים הראשונים לפי הסדר שהוצע על ידי היצרן. בחר את הגדרת הבצק (בדוק את הבצק לאחר 5 דקות של ערבוב; הוסף 1 עד 2 כפות מים או קמח במידת הצורך).
בסיום המחזור, הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות. מכסים ומניחים לעמוד 10 דקות. מחלקים את הבצק לשניים; מהדקים כל חלק לתוך 12 אינץ' משומן. מחבת פיצה.
מורחים ברוטב פיצה ומפזרים גבינה.
אופים ב-400 מעלות במשך 18-20 דקות או עד שהקרום והגבינה משחימים קלות.