המתכון Portobello פיצה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-22 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 272 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו בצל, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פיצה פורטובלו, פיצה פורטובלו, ו פיצה פורטובלו אישית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטגנים תחילה 4 מרכיבים במחבת גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני-גבוה 5 דקות או עד הבצל הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים חומץ בלסמי; מבשלים 2 דקות או עד שהנוזל מתאדה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
3
מפזרים קמח תירס על תבנית אפייה; להפיץ בצק פיצה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
4
אופים על מדף התנור התחתון ב 425 במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מערבבים יחד פסטו ויוגורט.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
6
מורחים על קרום פיצה, עוזב גבול 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
מפזרים תערובת פטריות בזיליקום טרי. למעלה עם גבינת מוצרלה ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
8
מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
9
אופים ב 425 על מתלה תנור תחתון במשך 18 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
* 1 (8-אונקיה) חבילה פרוס פטריות כפתור ניתן להחליף את כובעי פטריות פורטובלו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Antinori Badian A Passignano Chiani Classico Gran Selezione עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.