פיצה פלורנטין חלבית ללא תשלום
מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מצוין. מתכונים דומים: מנטה שוקולד צ'יפס בראוני פיצה + פיצה בר לילות ארוחת ערב (חלב ללא גלוטן!), פיצה רטטוי (ללא גלוטן וחלב), ו פיצת פיאסטה מקסיקנית ללא חלב.
הוראות
כדי להפוך את הבסיס, להטות את הקמח לתוך קערה של מערבל שולחן העליון (או מעבד מזון עם מצורף בצק).
מוסיפים 1 כפית מלח לצד אחד של הקערה ואת השמרים לצד השני.
מוסיפים 275 מ " ל מים פושרים ומערבבים לאט עד לבצק דביק. הפעל את המיקסר עבור 5-6 דקות עד הזחה דחף לתוך הבצק קופץ החוצה במהירות.
שים את הבצק בקערה משומנת קלות, ואז לכסות ולהשאיר במקום חם להוכיח עד הוכפל בגודל.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת וללחוש את השום במשך כמה שניות, ואז עצה בעגבניות, העונה ומבשלים במשך 5 דקות עד שהרוטב התעבה התעבה.
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ללוש את הבצק במשך כמה דקות, ואז חצי לגלגל כל חצי דק ככל האפשר.
להניח כל בסיס על תבנית אפייה מאובקת עם סולת. מחלקים את רוטב העגבניות בין הפיצות, מתפשטים כמעט עד הקצה. נקודה על התרד, להוסיף תוספות שלך טפטוף עם קצת שמן. מבשלים 5 דקות, ואז לשבור ביצה על כל פיצה. להחליף את סדיני האפייה, ואז לבשל במשך 10 דקות יותר או עד בסיסים מבושלים דרך.
טפטוף בזיליקום רקטות עם טיפת שמן ומיץ לימון. לפזר על הפיצה לפני האוכל.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, יין ברברה, שיראז
פיצה ניתן לזווג עם סנג ' ובזה, יין ברברה, ושיראז. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. יקב קרדלה סנג ' ובזה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![Cardella Winery Sangiovese]()
Cardella Winery Sangiovese
Pasta, Fish, Scallops