תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין פיצה צמחונית בגריל בבית. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 333 קלוריות, 17 גרם חלבון ו-12 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, מלח, קישואים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 727 מעריצים. עם ציון ספונקולרי של 76%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פיצה צמחונית בגריל, פיצה נקניק צמחוני בגריל, ופיצה צרפתית ירקות בגריל.
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את הפטריות, הקישואים, הפלפלים, הבצל, החומץ, המים, 3 כפיות שמן ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מעבירים לווק גריל או סלסילה. צולים, מכוסה, על אש בינונית במשך 8-10 דקות או עד לריכוך, תוך ערבוב פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
הכן גריל לחום עקיף.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
מברישים את הקרום בשמן הנותר; למרוח ברוטב פיצה. מעל ירקות בגריל, עגבניות וגבינה. צולים, מכוסה, על אש בינונית עקיפה במשך 10-12 דקות או עד שהשוליים משחימים קלות והגבינה נמסה. סובבו את הפיצה באמצע הבישול כדי להבטיח קרום שחום אחיד.
סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.