קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות21
מגזין

פיצה קרום ראמן

פיצה קרום ראמן
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך רוטב פיצה, אטריות ראמן מיידיות, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, Daytrip הקרואטי "pizzan extra" (: כרוב ניצנים, אגוז & Pesto Pizzan על קרום חיטה מלאה), ו פרושוטו ופיצת אגס עם קרום פיצה שמן זית רוזמרין.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 232°. להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
להוסיף אטריות ומבשלים, לשבור אותם עם מלקחיים, עד גמיש אבל לא מתרכך לחלוטין, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
לנקז בזהירות.
4
מחממים שמן זית במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הוסף אטריות ולחץ עם החלק התחתון של מרית לתוך אפילו מאוחר יותר כי לחלוטין מכסה את החלק התחתון של המחבת. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מורחים חצי מוצרלה או גבינת ג ' ק באופן שווה על אטריות, ואז להפיץ רוטב, הולך כל הדרך עד קצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מורחים מוצרלה שנותר או ג ' ק על גבי יחד עם חצי פרמזן. פיצה למעלה לפי הצורך, ולאחר מכן במקום בתנור.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
אופים עד העליון הוא השחמה תוססת, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מפזרים עם פרמזן שנותר. אפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן להשתמש במרית מתכת דקה כדי לשחרר קצוות ממחבת. בזהירות להחליק פיצה על קרש חיתוך. פרוסה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט