פיצה קרום ראמן
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך רוטב פיצה, אטריות ראמן מיידיות, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, Daytrip הקרואטי "pizzan extra" (: כרוב ניצנים, אגוז & Pesto Pizzan על קרום חיטה מלאה), ו פרושוטו ופיצת אגס עם קרום פיצה שמן זית רוזמרין.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 232°. להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
להוסיף אטריות ומבשלים, לשבור אותם עם מלקחיים, עד גמיש אבל לא מתרכך לחלוטין, על 2 דקות.
מחממים שמן זית במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על חום בינוני עד מנצנץ.
הוסף אטריות ולחץ עם החלק התחתון של מרית לתוך אפילו מאוחר יותר כי לחלוטין מכסה את החלק התחתון של המחבת. להפחית את החום לנמוך.
מורחים חצי מוצרלה או גבינת ג ' ק באופן שווה על אטריות, ואז להפיץ רוטב, הולך כל הדרך עד קצה המחבת.
מורחים מוצרלה שנותר או ג ' ק על גבי יחד עם חצי פרמזן. פיצה למעלה לפי הצורך, ולאחר מכן במקום בתנור.
אופים עד העליון הוא השחמה תוססת, על 20 דקות.
מפזרים עם פרמזן שנותר. אפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן להשתמש במרית מתכת דקה כדי לשחרר קצוות ממחבת. בזהירות להחליק פיצה על קרש חיתוך. פרוסה, ומגישים מיד.
יין מומלץ: ריזלינג, רוטב שומשום יפני, סוביניון בלאן
אטריות ראמן ניתן לזווג עם ריזלינג, סאקה, וסוביניון בלאן. סאקה היא בחירה מובנת מאליה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה להיצמד ליין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. להירגע ריזלינג עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
תירגע, ריזלינג.
מכרמים של אזור היין מוסל, הענבים הריזלינג האלה מבשילים באדמה צפחה ומינרלית ונקטפים על בסיס הטעם והבשלות האופטימליים שלהם. קר מותסס במכלי נירוסטה, יין זה מביא חומציות טבעית, מתן איזון מושלם כי הוא פריך מרענן ומשאיר את הפה להשקות יותר.תירגע ריזלינג הוא מותסס מעט יבש עם זר פירותי נפלא וטעמים אינטנסיביים של תפוחים ואפרסקים עם רק רמז של הדר.תירגע ריזלינג הוא טעים בכוחות עצמו! אבל זה זוגות בצורה מושלמת עם מגוון רחב של מזונות, מאכלי ים ועוף בגריל למנות אסייתיות מתובלות וסלטים טריים.