קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

פיצה רוסטביף מיני

פיצה רוסטביף מיני
פיצה רוסטביף מיני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 141 גרם חלבון 80 גרם של שומן, וסך הכל 3975 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוסטביף מתובל, בצל, פירורי פיצה משובצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מתכון מיני מחווני רוסטביף, מיני רוסטביף ומשולשי פניני חזרת, ו פיצה כריך רוסטביף ועגבניה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204° במחבת 8 אינץ', מחממים שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
2
מוסיפים פלפל ובצל; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בצלבצל
3
הסר מהחום. מערבבים ברוסטביף.
מרכיבים שתצטרך
רוסטביףרוסטביף
4
מניחים קרום פיצה על דף עוגיות ungreased. מחלקים את תערובת הרוסטביף באופן שווה לקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרום פיצה מוכןקרום פיצה מוכן
רוסטביףרוסטביף
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
6
אופים 8 עד 10 דקות או עד גבינה נמסה קרום חם.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Antinori Badian A Passignano Chiani Classico Gran Selezione עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.