הבנים תוצרת הבית של סבתא Pizzan ala ' Da יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 1310 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים חמים, מלח, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: נערים tilapia פו בגריל עם רוטב טרטר תוצרת בית, קציץ בשר תוצרת בית (כמו שסבתא הכינה!), ו ספגטי עוף תוצרת בית של סבתא מק.
הוראות
1
בקערה גדולה, לערבב יחד את השמרים, 1 כפית סוכר, ו 1/2 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תן לתערובת לעמוד עד השמרים מתחילים בועה וליצור שכבה של קצף שמנת על גבי, על 15 דקות. מערבבים 2 כוסות יותר של מים חמים, שמן זית, 1 מלח כף, אבקת שום, ועל 2 כוסות קמח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין, ללוש עד חלק וגמיש, על 10 דקות. טופס את הבצק לתוך כדור, במקום לתוך קערה משומנת, לכסות עם מטלית, ולתת לעלות במקום חם עד כפול, כ 30 דקות.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
לטאטא את מחית עגבניות, אבקת בצל, אבקת שום קמצוץ 1, 1 כפית מלח, פלפל שחור, ו 1 כפית סוכר עד שהרוטב הוא חלק. מביאים את הרוטב לרתיחה, ערבוב מדי פעם, לכסות, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵף
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
עצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מעיל 3 12 אינץ ' מחבתות פיצה עם כ 1/2 כפית שמן זית ליחידה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
מניחים את הנקניק למחבת מעל חום בינוני ומפזרים 1 קמצוץ אורגנו מיובש 1 קמצוץ פתיתי פלפל אדום כתוש, אם תרצה בכך. חום את הנקניק, לשבור אותו לחתיכות קטנות כפי שהוא מבשל, עד הנקניק הוא כבר לא ורוד, על 10 דקות. תניח את הנקניק בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אורגנו מיובש
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מניחים את הבצק על משטח מקומח, מקישים את הבצק, וחותכים אותו ל -3 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוף
11
מגלגלים חתיכת בצק לגודל של מחבת פיצה מוכנה, ומניחים את הבצק על המחבת. למתוח את הקצוות של הבצק קצת מעבר למחבת, ולקפל את הבצק העודף כדי להפוך קצה עבה יותר. לחץ על הבצק המקופל יחד כדי לאטום. חזור על 2 הקרום האחרים.
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש במשך כ 15 דקות, ולאחר מכן להסיר מהתנור מברשת כל קרום עם כ 1/2 כפית חמאה מומסת (ראה הערות לפרטים).
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
13
באמצעות כף גדולה, מורחים שכבה של רוטב על כל קרום.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
14
מפזרים עם תערובת גבינה פיצה, חתיכות נקודה של נקניק משחימים באופן שווה על גבי הגבינה, פרוסות פפרוני מורחים על הפיצות, ומפזרים כל פיצה עם כ 1/4 כפית של פלפל אדום מרוסק. לנער 1 או יותר מקפים של רוטב חם על כל פיצה. החזירו את הפיצות לתנור ואפו עד שהגבינה נמסה, מבעבעת ומתחילה להשחים, 15 עד 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות פפרוני
גבינה איטלקית
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
גבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman