פיצה תות
המתכון פיצה תות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו סוכר, תותים, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 22%. מתכונים דומים: פיצה תות, פיצה גן עדן תות, ו פרושוטו תות שדה פיצה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח וסוכר ממתקים. מערבבים בחמאה מומסת. הקש תערובת שווה לתוך מחבת פיצה 12 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. אפשר להתקרר.
בקערת ערבוב קטנה, להכות יחד גבינת שמנת וסוכר לבן עד חלקה.
מורחים על קרום מקורר. מסדרים תותים מעל שכבת גבינת שמנת.
מערבבים פודינג ומים בסיר קטן. מביאים לרתיחה תוך ערבוב לעתים קרובות. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
יוצקים תערובת על שכבת תות. תירגע לפני ההגשה.