פיצה תפוח
פיצה אפל דורש כ 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 12. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 165 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא זול מאוד מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. 172 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. הרבה אנשים מאוד אהבו את ההור ד ' אובר הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש מלח, סוכר חום, חמאה וקמח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר מדהים ציון של 16%. מתכונים דומים: אפל"פיצה", פיצה תפוח, ו פיצה פאי תפוחים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו 1-1 / 2 כוסות קמח, סוכר, שמרים ומלח. בסיר, חום מים,חלב וחמאה כדי 120 -130 -130 -.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים 2 דקות. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק יציב. הופכים למשטח מקומח; מכסים ומניחים לנוח למשך 15 דקות.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים ומערבבים תפוחים בחמאה על אש בינונית במשך 2 דקות.
שלב את הסוכר, הקמח והקינמון; מערבבים למחבת. מבשלים 3 דקות יותר. מנמיכים את האש לנמוכה; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 4-6 דקות או עד שהתפוחים רכים, תוך ערבוב תדיר.
בקערה קטנה שלבו את מרכיבי ציפוי הגבינה. לשטרויזל, בקערה קטנה, שלבו קמח וסוכר; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים.
פט בצק על גבי 14 אינץ ' משומן. פיצה פאן, בניית קצוות מעט.
מורחים עם ציפוי גבינה, ואז ציפוי תפוחים.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 20-25 דקות או עד שהקרום מזהיב.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא רוינארט ברוט רוז ( חצי בקבוק). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-56 דולר.
![רוינארט ברוט רוז (חצי בקבוק)]()
רוינארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
* היה שינוי אריזה על היין הזה. את תווית בתמונה לא יכול להיות את תווית קיבל.* היין הוא כתום מבריק-צהוב עלה כותרת צבע עם מאוד בסדר, פזרני ומתמשך מוס. האף מאופיין בגרגרים אדומים קטנים, בעיקר דומדמניות. על החיך היין הוא נמרץ ומאוזן היטב. יין משובח, טרי ופירותי עם טאנינים משולבים היטב ורמז לתבלין בגימור הארוך.רוינארט רוז רוז מיוצר מתערובת של 55% פינו נואר ו -45% שרדונה ממיטב הבצירים האחרונים. כל הפירות הם מבכורה קרוס כרמים. לענבים מכרמי האחוזה בסילרי ובברימונט (בית אבות של משפחת רוינארט) מצטרפים ענבים שנבחרו בקפידה מכרמי בכורה אחרים בכרמי קרוס ב סי סווטה דה בלנס וה מונטאן דה ריימס. הענבים לרוינארט נבחרים סל אחר סל במקור, ורק בכורות הבכורה הטובות ביותר משתמשים בקרוס.