פיצה תפוחי אדמה פסטו
מתכון פיצה תפוחי אדמה פסטו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לך בזיליקום פסטו, תפוחי אדמה, קרום פיצה artisan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו תפוחי אדמה פסטו ופיצה פטה, פיצה קרום דק תוצרת בית + פסטו + תפוחי אדמה, ו בטטה, כרוב פסטו ופיצה ברי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות f למחבת כהה או nonstick (425 מעלות F עבור כל המחבתות האחרות). תרסיס 15x10 אינץ ' מחבת עם צדדים עם ספריי בישול.
פרוש בצק במחבת; החל מהמרכז, לחץ על הבצק למלבן בגודל 15x10 אינץ'.
אופים 4 עד 6 דקות או עד הקצוות מתחילים להגדיר.
בקערה קטנה, מערבבים 6 כפות של הפסטו עם השום.
מפזרים גבינה. למעלה עם פרוסות תפוחי אדמה, ומברשת הנותרים 2 כפות פסטו על תפוחי אדמה.
אופים 8 עד 10 דקות יותר או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה מותכת.
מקשטים עם בצל ירוק. כדי לשרת, לחתוך 6 שורות על ידי 3 שורות.