קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

פיצה תפוחי אדמה פסטו

פיצה תפוחי אדמה פסטו
מתכון פיצה תפוחי אדמה פסטו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לך בזיליקום פסטו, תפוחי אדמה, קרום פיצה artisan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו תפוחי אדמה פסטו ופיצה פטה, פיצה קרום דק תוצרת בית + פסטו + תפוחי אדמה, ו בטטה, כרוב פסטו ופיצה ברי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות f למחבת כהה או nonstick (425 מעלות F עבור כל המחבתות האחרות). תרסיס 15x10 אינץ ' מחבת עם צדדים עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
פרוש בצק במחבת; החל מהמרכז, לחץ על הבצק למלבן בגודל 15x10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
אופים 4 עד 6 דקות או עד הקצוות מתחילים להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בקערה קטנה, מערבבים 6 כפות של הפסטו עם השום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
פסטופסטו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מורחים על קרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
6
מפזרים גבינה. למעלה עם פרוסות תפוחי אדמה, ומברשת הנותרים 2 כפות פסטו על תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
פסטופסטו
7
אופים 8 עד 10 דקות יותר או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מקשטים עם בצל ירוק. כדי לשרת, לחתוך 6 שורות על ידי 3 שורות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo