פיצה תרד נקניק
פיצה תרד נקניק דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 17 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 328 קלוריות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם קמח, גבינת פרובולון, עגבניות משומרות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד היטב כמנה עיקרית ים תיכונית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 47%, וזה טוב. מתכונים דומים: נקניקיות עוף ופיצה תרד עם שום, פיצה פיתה מחיטה מלאה עם נקניק ותרד, ו נקניקיית עוף בגריל, תרד ופיצה מוצרלה.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים.
מוסיפים קמח, שמן, סוכר, תיבול איטלקי ומלח; מקציפים במהירות בינונית למשך 3 דקות או עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה גבינת אסיאגו.
הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 5-6 דקות.
מניחים בקערה מצופה בתרסיס בישול, הופכים פעם אחת לציפוי החלק העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
מחממים תנור ל-425 זָהוּב. אגרוף בצק למטה; מחלקים לשניים. על משטח מקומח מגלגלים כל מנה ל -13 אינץ'. מעגל.
העברה לשני 12 אינץ'. מחבתות פיצה מצופות בתרסיס בישול. בנה מעט קצוות. דוקרים בצק היטב בעזרת מזלג.
אופים 5-8 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות.
בינתיים, במחבת טפלון גדולה, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שהיא כבר לא ורודה; מסננים.
מניחים עגבניות במעבד מזון; מכסים ודופקים עד לקצוץ דק.
מורחים עגבניות על קרום; שכבה עם תרד, נקניק וגבינת פרובולון.
אופים 8-12 דקות או עד שהקרום והגבינה משחימים קלות.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תקרא ליין אדום עם חומציות מסוימת, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסיפו פפרוני או נקניק ותוכלו להיות נועזים יותר עם סירה. אתה יכול לנסות מונטה ברנרדי רטרומארסיה קיאנטי קלאסיקו. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-26 דולר לבקבוק.
![מונטה ברנרדי רטרומרסיה קיאנטי קלאסיקו]()
מונטה ברנרדי רטרומרסיה קיאנטי קלאסיקו
עמוק, אדום אודם עם רמזים של סגול. עשבי תיבול הרים עזים, ניחוחות של חמוציות, דובדבן בר ושזיפים אדומים, אניס, תבלין וקליפת תפוז. טרי ופירותי, בעל גוף בינוני, מאוזן היטב, בעל מבנה יפה, חומציות עסיסית וגימור ארוך.