פיצול עוף כמון שלם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לפצל עוף כמון שלם. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 96 גרם חלבון 117 גרם של שומן, וסך הכל 1591 קלוריות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, שום, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. נסו פיצול מרק אפונה עם בצל מקורמל וזרע כמון, איך לחתוך עוף & עוף כמון עם מילוי שעועית שחורה, ו עוף לימון כמון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מרכיבים בקערה קטנה ומניחים בצד עד מוכן לשימוש.
מערבבים את החומרים בקערה קטנה ומניחים על הגריל עם מברשת לצלחת.
מניחים חזה עוף למטה. תפוס את הזנב ולחתוך לאורך העצם האחורית, לעשות את אותו הדבר בצד השני ולהסיר את העצם האחורית.
מוסיפים את המרינדה לתיק הניתן לאכילה ומוסיפים את העוף.
בואו להשרות במשך 1 עד 2 שעות במקרר.
הסר עוף מן המרינדה ואת העור לטפוח יבש. מעיל את העור של העוף עם לשפשף בזהירות למקם חלק לשפשף מתחת לעור. חזור למקרר למשך מינימום של 20 דקות.
מוציאים את העוף מהמקרר ומניחים את צידי העצם למטה. הכנס רגליים וכנפיים לשד. שרוך הקצב הוא נהדר עבור זה, פשוט לחצות את הרגליים ולקשור אותם כך שרק המפרק של הירך נוגע בגריל. גריל מעל להבה ישירה או חום גבוה במשך 10 עד 15 דקות עם הגריל סגור.
לאחר 10 עד 15 דקות להפוך את החום בינוני נמוך או להעביר עוף מחום ישיר גריל עד מבושל דרך, צולה כל 15 דקות.
כאשר מבושל דרך, להסיר את העוף מן הגריל לקלף את העור.
מניחים את העוף, צד בשר למטה, על הגריל על חום גבוה כדי לקבל סימני גריל.
מניחים את העור השמור ברמה העליונה של הגריל לפריך.
להעביר את העוף למגש הגשה. קוצצים את העור הצלול על קרש חיתוך ומפזרים על העוף.