פיצות ארמניות (Lahmahjoon)
פיצות ארמניות (Lahmahjoon) דורש סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 267 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו פיתות, מנטה, ליים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. . מתכונים דומים: פיצות ארמניות (Lahmahjoon), Lahmahjoon (פיצה ארמנית), ו Lahmahjoon פיצה.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). כבש העונה עם מלח ופלפל, ולהניח בצד.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, שום ופלפל ומערבבים עד שמתחילים להשחים. מערבבים בכמון, כורכום, פפריקה וחלבה.
מיד להוסיף את טלה הקרקע. לסחוט טריז לימון על טלה, ושחרר את הקליפה לתערובת. לשבור את הבשר ומערבבים עד שיש לו השחמה.
מערבבים את העגבניות, קטשופ ופטרוזיליה. המשך להתבשל עד שרוב הנוזל התאדה, 10 עד 15 דקות. התערובת צריכה להיות להפיץ אבל לא רטובה מדי או הפיטות יהפוך רטוב.
מסדרים פיתות על תבנית אפייה גדולה אלא אם כן אתם אופים אותן ישירות על מדף התנור. תערובת בשר כפית על פיתות להחליק לתוך שכבה אפילו בתוך 1/8 אינץ ' של קצה הפיתה.
מפזרים גבינת פטה על תערובת הבשר.
אופים פיתות עד הקצוות הם מעט פריך בשר משחימים קלות אבל לא מיובש, על 10 עד 20 דקות תלוי אם פיתות על תבנית אפייה או על מתלה התנור. לסחוט סיד קלות על החלק העליון, מפזרים מנטה קצוץ וליהנות!