פיצות מטוגנות תפוח ופטה פאן
פיצות תפוח ופטה מחבת מטוגנות דורשות על 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 300 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם פלפל טחון, חמאה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 23%. נסו פיצות בצל ופטה בקרמל, פיצות פטה וחציל מהירות, ו פיצות חומוס בלחם שטוח עם פטוש ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב את התוכן של חבילת בצק פיצה ומים חמים 1/2 כוס. מערבבים במרץ, על 25 משיכות. הגדר את הקערה במקום חם (כ 85 מעלות F, או 35 מעלות C) במשך 5 דקות. להפוך את הבצק על לוח מקומח, לחלק את הבצק ל 8 חלקים קטנים. ללוש את הבצק ולעצב אותו לתוך סיבובים.
מחממים התנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הבצק ומטגנים עד שהבצק משחימים קלות, הופכים פעם אחת לחום משני הצדדים. לאחר בישול, מניחים את העיגולים על סדין עוגיות.
מפזרים את הפטה, בצל אדום, ותימין על גבי העיגולים.
אופים את הפיצות עד שהפטה מתחילה להשחים, כ-10 עד 12 דקות.
בעוד הפיצות אופות, במחבת בשימוש בעבר, מחממים 1/2 כף חמאה וכמה גבעולים של טימין.
מערבבים את התפוחים למחבת, ומבשלים עד שהתפוחים רכים וזהובים.
מניחים את התפוחים על גבי הפיצות, מתבלים בפלפל ומגישים.