פיצות תפוחי אדמה עם סלט ארוגולה היא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 22 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 613 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לך מיכל ארוגולה לתינוק, מלח ופלפל כשר, חומץ יין לבן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 48%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פיצות נאן עם פסטו ברוקולי וסלט ארוגולה, פיצות סלט קישואים וארוגולה אישיות עם רוטב גבינת כרובית, ו פיצות ארוגולה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס. שמן קל 2 גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מחלקים את הבצק ל -4 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מרדדים ומותחים כל מנת בצק לסגלגל (כפרי זה בסדר) באורך של כ-11 אינץ 'ברוחב של 6 אינץ'.
זורקים את תפוחי האדמה, הבצל, השום והטימין בקערה בינונית עם 2 כפות מהשמן, 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מחלקים את התערובת בין 4 הקרום ומפזרים את הגבינה המגורדת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. הבודגאס נברן ברוט וינטג ' רוזאדו עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
חובבן מציצה ברונטית הארדקור רוסית העשרה
קאווה פרימיום אלגנטית המציעה ניחוחות וטעמים של הדרים בהירים, יחד עם בועות עדינות ועדינות שהן סימן ההיכר של יין סופר-נוצץ.זיווגי אוכל: נברן ברוט רוזאדו זה ישתלב עם גבינות רכות, פירות טריים, בשרים לבנים (חזיר ועוף) ואפילו בשרים אדומים בטעם עשיר. קאווה זו נהדרת ללגימה בפני עצמה, במיוחד לקבלות פנים ולאירועי "עמידה" אחרים.