פיצת חבטה שלא נענתה יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 578 קלוריות. אם יש לך מלח, עלי בזיליקום, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו הזדמנות שהוחמצה, Pitch ו Putt פלפל שרימפס, ו פיצה זונה TJ (צ'יפוטלה ברביקיו ואננס צ' ילי מתוק + Jalapeño פיצה עם בייקון) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
בקערה של מערבל עומד לשלב את 1 1 1/4 כוסות מים חמים, סוכר ושמרים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מערבבים במערבל עומד עם וו בצק במהירות בינונית עד שהבצק חלק, רך ונמתח, כ-5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הסר את הקערה מן המיקסר ולכסות אותו עם מגבת לחה או לעטוף פלסטיק. לשים במקום חם עד הבצק הוכפל בנפח, על 1 1/2 שעות. אגרוף הבצק למטה ולהסיר אותו מהקערה. מחלקים את הבצק ל 2 מנות שוות להתגלגל לתוך כדורים. לשים על קרש חיתוך משוריין, אבק את הבצק עם קמח לכסות עם מגבת מטבח או לעטוף פלסטיק.
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד רך שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיף את השום, פתיתי פלפל אדום ואורגנו ו לטגן עוד 2 דקות. מערבבים את העגבניות המרוסקות ובזיליקום. מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים במשך 10 עד 15 דקות על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פפרונצ'יני, לקישוט
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
הסר מהחום ולתת להתקרר לטמפרטורת החדר לפני התפשטות על בצק הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
1
במחבת גדולה מעל חום בינוני לבשל pancetta עד חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר לצלחת מרופדת במגבת נייר כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
באותו מחבת את pancetta מבושל להוסיף את הבצל ולהפוך את החום בינוני נמוך. מבשלים את הבצל עד חום זהוב וקרמל מוודא לערבב אי פעם כמה דקות במשך כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר את הבצל לצלחת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
* ראה הוראות להלן של הגדרת גריל או תנור לבשל פיצה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
על משטח עבודה משוריין, לרדד 1 חתיכת בצק לסיבוב 12 אינץ'. מכסים משוט פיצה או את החלק האחורי של מחבת גיליון עם 2 כפות של קמח התירס.
שים את הבצק על המשוט. קמח התירס ישמש כמסבים כדוריים קטנים ויעזור לבצק להחליק מהמשוט.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מברשת את הבצק עם 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מורחים חצי מהרוטב באופן שווה על הבצק ומשאירים רווח של 1 אינץ ' בין קצה הרוטב לקצה בצק הפיצה. למעלה עם חצי מהגבינה ועם חצי מכל התוספות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודו
10
בזהירות להחליק את הפיצה של המשוט או מחבת גיליון על אבן הפיצה החמה. לכסות ולתת לבשל עד הקרום הוא חום וגבינה מותכת תוססת, על 10 דקות. חזור עם בצק ותוספות שנותרו.