פירה איטלקי
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? פירה איטלקי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 283 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם עלי בזיליקום, תפוחי אדמה דקים, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פירה עם פונטינן ופטרוזיליה איטלקית, בשר איטלקי ללא גלוטן עם פירה, ו פירה מיושן - להפוך את הבית עשה פירה בבית, קל לעשות זאת עם זה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא מים 1 ליטר לרתיחה.
לקלף ולשטוף תפוחי אדמה; לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מוסיפים תפוחי אדמה למים רותחים; מכסים וחוזרים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום בינוני ומבשלים עד שתפוחי אדמה מחית בקלות, 10 עד 12 דקות.
בינתיים, במחבת 1 עד 1 1/2 ליטר מעל חום בינוני, חם 1 כוס חלב ושום עד מהביל, על 5 דקות. (או במיכל בטוח למיקרוגל 2 כוס, חלב חום ושום בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה [100%] עד אידוי, 1 עד 2 דקות.)
מסננים תפוחי אדמה וחוזרים למחבת.
מוסיפים את תערובת החלב החם, שמן, גבינה, בזיליקום ופפריקה. מחית עם מחית תפוחי אדמה או מיקסר חשמלי עד תפוחי אדמה הם גבשושי או חלקה כמו שאתה אוהב, הוספת קצת יותר חלב עבור מרקם רך, creamier אם תרצה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.