פירה אירי
פירה אירי נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, כרוב, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 80%. נסו פירה אירי, Colcannon (מחית תפוחי אדמה אירית), ו עוגת בקלה אירית עם פירה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר גדול; לכסות עם מים. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
החזר תערובת תפוחי אדמה למחבת.
מוסיפים גבינת שמנת ואת 4 המרכיבים הבאים( גבינת שמנת דרך פלפל); מחית עם מחית תפוחי אדמה. תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך תבשיל 1 1/2 ליטר מצופה ספריי בישול. מכסים ואופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מחומם היטב.
הערה: זה יכול להתבצע יום קדימה; רק מגניב, לכסות, להכניס למקרר. מחממים בתנור או במיקרוגל.