פירה אפוי
פירה אפוי יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 581 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. אם יש לכם בייקון, תפוחי אדמה חלודים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. מתכונים דומים: פירה אפוי, פירה אפוי, ו פירה אפוי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מבשלים את הבייקון עד פריך.
הסר את כל אבל 1 כף שומן מהמחבת.
מניחים את פרוסות הלחם במעבד מזון ודופק עד פירורים גסים נוצרים. להזמין 1 כוס פירורי לחם עבור מתכון עגול 2, עוגות תפוחי אדמה מטוגנות.
מוסיפים את פירורי הלחם הנותרים למחבת ומבשלים עד שהם קלויים קלות, כ 5 דקות. הגדר בצד
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס 9 על ידי 13 אינץ ' תבנית אפייה עם ספריי nonstick.
בסיר קטן על אש נמוכה, לחמם את החלב והחמאה.
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול, מכסים במים קרים, מוסיפים קמצוץ נדיב של מלח, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עד מכרז והם מתפוררים כאשר נלחץ במזלג, 15 עד 20 דקות. כאשר תפוחי האדמה מבושלים דרך, לנקז אותם היטב, לשים אותם בחזרה לתוך הסיר, ומועכים אותם.
לאט לערבב בתערובת חלב וחמאה החמה עד incorporated.
מערבבים בגבינה מגוררת וגבינת שמנת. אל תערבב יותר מדי או שתפוחי האדמה יהפכו למסטיק. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. (להזמין 2 כוסות פירה עבור מתכון עגול 2).
שים את תפוחי האדמה לתוך צלחת אפייה מוכנה, להתפורר בייקון מעל, ומפזרים באופן שווה עם פירורי הלחם.
אופים עד מחומם דרך חום זהוב על גבי, 25 עד 30 דקות.