פירה באפייה כפולה
פירה אפוי כפול עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 412 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -24 גרם שומן למנה. תמורת 98 סנט למנה , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 6. זה יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלכם. אם יש לכם חמאה, רצועות בייקון, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 54% . מתכונים דומים: Double Ka Meetha - איך מכינים Hyderabadi Double Ka Meetha - Ramadan , תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) ובקלה עם רוטב עגבניות-זית-צ'וריסו ופירה .
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד לריכוך.
בקערה גדולה מועכים תפוחי אדמה.
מוסיפים את השמנת החמוצה, החלב, החמאה ו-1 כוס גבינה. מערבבים פנימה את הבצל, הבייקון, המלח והפלפל. כף לתוך 2-Qt משומן. צלחת אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהם מחוממים.