פירה עם שאלוט מטוגן פריך
פירה עם שאלוט מטוגן פריכים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 355 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שאלוט, שמן צמחי, תפוחי אדמה חלודהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: פירה עם שאלוט פריכים, פירה צהוב לפת עם שאלוט פריך, ו דמה מחית תפוחי אדמה עם בצל פריך ובצלצלים.
הוראות
מחממים קצת שמן צמחי במחבת על חום בינוני.
מוסיפים את הקמח לקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מעיל שאלוט פרוס בקמח המנוסה. זרוק את שאלוט בשמן החם, כמה בכל פעם כדי למנוע גושים, ומטגנים עד זהב כהה בצבע.
מעבירים את השאלוט לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומפזרים מלח, לפי הטעם.
בסיר גדול, מוסיפים את תפוחי האדמה ומכסים במים. מתבלים את המים בקמצוץ מלח כבד. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ואז להנמיך את החום לרתיחה. מבשלים את תפוחי האדמה עד מזלג מכרז, כ -15 דקות. מיד לנקז את תפוחי האדמה ולשים אותם דרך טחנת מזון, לתוך קערה גדולה. אם אין לך טחנת מזון, אתה יכול מחית יד או להשתמש מערבל יד, אבל הקפד לא שוט יתר אם באמצעות מיקסר חשמלי.
לאט לאט לחמם את השמנת בסיר כבד תחתית קטן על אש נמוכה.
מערבבים את השמנת החמה לתוך תפוחי האדמה ומתבלים עם קצת מלח ופלפל, לפי הטעם. לטעום ולהתאים תיבול, במידת הצורך. למעלה תפוחי אדמה עם בצלצלים פריכים ומגישים. לאכול וליהנות!