פירה שמנת חמוצה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו פירה שמנת חמוצה. מתכון זה מכין 6 מנות עם 307 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה, חמאה, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פירה שמנת חמוצה, פירה שמנת חמוצה, ו פירה שמנת חמוצה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל 1 אינץ ' ומניחים אותם בסיר גדול. מכסים את תפוחי האדמה במים קרים ומוסיפים מספיק מלח כדי שהמים יהיו מלוחים למדי. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים, ללא כיסוי, למשך כ -10 עד 12 דקות, עד שתפוחי האדמה מתפרקים בקלות כשהם מנוקבים במזלג.
בינתיים מחממים את החלב והחמאה בסיר קטן, מוודאים שהוא לא ירתח. מניחים בצד עד שתפוחי האדמה נגמרים.
ברגע שתפוחי האדמה רכים, מרוקנים אותם במסננת.
הניחו טחנת מזון המצוידת בדיסק / להב קטן מעל קערת זכוכית. מעבדים את תפוחי האדמה דרך טחנת המזון, מסובבים את הידית קדימה ואחורה כדי לאלץ את תפוחי האדמה דרך הדיסק. ברגע שתפוחי האדמה מועכים, מקציפים לאט מספיק מתערובת החלב/החמאה החמה כדי שתפוחי האדמה יהיו שמנת מאוד.
מוסיפים 2 כפיות מלח ואת השמנת החמוצה והפלפל ומקציפים לשילוב. טועמים לתיבול ומגישים חם.