פירות אבן בגריל עם זיגוג בלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פירות אבן בגריל עם זיגוג בלסמי. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 176 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, שזיפים, גבינת מנצ'גו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. נסו פירות אבן בגריל עם זיגוג בלסמי ומנצ'גו, גלידת פירות אבן בלסמית, ו פירות אבן בגריל עם סירופ בלסמי ופלפל שחור (מתכונים דומים).
הוראות
גריל מחממים לחום בינוני-גבוה (350 עד 400).
מערבבים חומץ בלסמי וסוכר חום בסיר קטן על חום בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך, ומבשלים על 15 עד 20 דקות או עד חומץ מצטמצם זיגוג; להפריש.
מברישים פירות בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל. פירות גריל, בקבוצות, 1 דקה בכל צד.
טפטוף פירות בגריל עם חצי זיגוג בלסמי. הפרי העליון עם גבינה, טפטוף עם זיגוג בלסמי הנותרים.