תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פירות אבן בגריל עם זיגוג בלסמי ו Manchego. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 182 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אפרסקים, פלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פירות אבן בגריל עם זיגוג בלסמי, חציל בגריל וסלט גבינת מנצ'גו עם בזיליקום טרי וזיגוג פלפל בלסמי-שחור, ו גלידת פירות אבן בלסמית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל נקי או מחבת גריל בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
2
מערבבים יחד את היין והסוכר החום בסיר קטן. מביאים לרתיחה, ואז בעדינות מבשלים 2530 דקות או עד שהתערובת מצטמצמת לכ -3 כפות ויוצרת זיגוג עבה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
רוטב שומשום יפני מוכן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מברשת קלה חצאי אבן-פירות עם שמן זית; מפזרים מלח ופלפל. גריל פירות, צד חתוך למטה, 1 דקה בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
העבר ל-4 צלחות.
5
טפטוף פירות עם זיגוג, העליון כל מנה עם 1/4 של חתיכות גבינה.