לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פירות וגלידה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 480 קלוריות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. קיץ יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם תפוחי מקינטוש, קינמון, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת לימון שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים חמאה ופירות חתוכים ומקפיצים 5 דקות עד שפרוסות הפירות רכות. מתבלים פירות באגוז מוסקט וקינמון תוך כדי הקפצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
3
מפזרים סוכר חום ומבשלים 2 או 3 דקות יותר לציפוי פירות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
4
כף את הפירות החמים מעל גלידת וניל וקשט בכמה עוגיות או מקלות רקיק.
מערבבים ומתאימים את כל התפוחים, כל האגסים, השתמשו בכל הפירות שיש לכם בהישג יד, תוכלו אפילו לטגן אפרסקים חתוכים או בננה חתוכה ועדיין להשתמש בשיטה המסופקת במתכון זה.