פירות ים Antipasto Alla Venezia
מאכלי ים Antipasto Alla ונציה דורש על 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. זה עובד טוב כמו מתאבן די יקר. גשו לסופר וקנו צדפות תער, פתיתי צ'ילי, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: סלט אנטיפסטו קוסקוס עם עגבניות ויניגרט בתוספת שיפודי אנטיפסטו, קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים), ו תבשיל פירות ים * למי שלא אוהב פירות ים*.
הוראות
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהגדיר אמבט קרח.
לבשל שרימפס במשך 1 1 1/2 דקות לצלול לתוך אמבט קרח. לבשל קלמרי 1 דקה ולעשות את אותו הדבר. לבשל לובסטר במשך 8 דקות ולאחר מכן להתקרר באמבט קרח.
במחבת גדולה בטחון, מניחים מולים וצדפות עם 1 כוס מים ומביאים לרתיחה. מכסים ואדים, מסירים כל רכיכה כשהיא נפתחת עד שכולם נעשים. השליכו את הצדפות שלא נפתחות. שמירה על כל רכיכה פתוחה בנפרד, להתלבש כל אחד בנפרד עם 1 עד 2 כפות שמן זית כתית נוספת, מגע של מיץ לימון, קמצוץ של צ ' ילי ו 1 עד 2 כפות פטרוזיליה. לעשות את אותו הדבר עם בשר הסרטן. סדר את כל מאכלי הים על מגש גדול.
מקשטים עם פלחי לימון ומגישים.