פיתולי אספרגוס ביסטרו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל פיתולי אספרגוס ביסטרו. מתכון טבעוני זה מגיש 16 . מנה אחת מכילה 105 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 134 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חניתות אספרגוס, שום, מיונז טבעוני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Bistro Bouillabaisse, המבורגרים ביסטרו, ו ביסטרו בורגר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים עד מעורבב. מקררים עד שמוכנים להגיש.עבור פיתולים, מחממים את התנור ל 204°. קיטור האספרגוס מעל סיר של מים רותחים במשך 5 דקות.
להעביר מיד קערה של מים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול. להתייבש.לפרוש את גיליון מאפה על משטח עבודה מקומח קלות.
חותכים ומוציאים שליש מאפה לשימוש נוסף. צריך להיות לך מלבן 6 X 9 אינץ ' הנותרים.
מורחים את החרדל באופן שווה על בצק עלים.
חותכים לרצועות 16 על 1/2 אינץ רחב על פני הצד הקצר של המאפה.באמצעות רצועה אחת של מאפה גבעול אחד של אספרגוס, החל בקצה הגבעול, לעטוף את המאפה באלכסון סביב האספרגוס, משאיר מקום בין המאפה.מסדרים על תבנית האפייה וחוזרים, מניחים אותם על 1 אינץ ' זה מזה, עד אספרגוס ומאפה משמשים.
אופים 18 עד 20 דקות, או עד הזהב.
מגישים חם עם רוטב טבילה בצד.