פיתולי חמאת בוטנים
פיתולי חמאת בוטנים עשויים להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתכון זה משמש 24. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 122 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמרים, מים, אבקת חלב ללא שומן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 15%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו פיתולי חמאה, חמאה אגוז פיתולים, ו פיתולי חמאת מייפל עבור מתכונים דומים.
הוראות
במכונת לחם, הניחו את שמונת המרכיבים הראשונים לפי הסדר שהוצע על ידי היצרן. בחר הגדרת בצק (בדוק בצק לאחר 5 דקות של ערבוב; הוסף 1 עד 2 כפות מים או קמח במידת הצורך).
בסיום המחזור הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות. אגרוף למטה; לכסות ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
שלב מרכיבי מילוי; מניחים בצד.
מרדדים בצק ל -24 אינץ'. איקס 8-ב. מלבן.
מורחים מילוי עד 1/2 אינץ'. של קצוות. מקפלים מלבן לשניים לאורכו; חותכים לרוחב ל -24 חלקים. צובטים תפרים לאיטום. טוויסט כל חתיכה שלוש פעמים.
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים; קמצוץ מסתיים.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להשחמה קלה.
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.
שלב את הסוכר של הקונדיטורים, חמאת הבוטנים ומספיק מים כדי להגיע לעקביות הרצויה; מזלפים מעל פיתולים.