יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: פיתות כריש בגריל, פורטובלו פיטס בגריל, ו פיתות הודו בגריל.
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים דגים בשקית פלסטיק sealable או צלחת אפייה.אני משתמש בכלים למרינדה כדי לצמצם את השימוש שלי בשקיות פלסטיק. מנסה להיות קצת ירוק LOL
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
יוצקים את תערובת הצ ' יפולטה על הדגים ומניחים אותם במקרר כדי להשרות במשך 1 שעה.מחממים את הברביקיו ל 191°/190C. שמן הגריל ומבשלים את הדג עבור 3-4 לכל צד, או עד חרוך קלות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
4
הסר כריש מגריל ולתת לנוח 5 דקות.חותכים את הדג לרצועות דקות.
מרכיבים שתצטרך
כריש
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
5
מגישים בפיתה עם בצל ירוק, צנון Recado מנטה.Recado מנטה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
6
מערבבים בצל, עלי נענע ועלי כוסברה לתוך קערה או מחית במעבד מזון.