יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: פיתות כריש בגריל, פורטובלו פיטס בגריל, ו פיתות הודו בגריל.
מניחים דגים בשקית פלסטיק sealable או צלחת אפייה.אני משתמש בכלים למרינדה כדי לצמצם את השימוש שלי בשקיות פלסטיק. מנסה להיות קצת ירוק LOL
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
יוצקים את תערובת הצ ' יפולטה על הדגים ומניחים אותם במקרר כדי להשרות במשך 1 שעה.מחממים את הברביקיו ל 191°/190C. שמן הגריל ומבשלים את הדג עבור 3-4 לכל צד, או עד חרוך קלות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
הסר כריש מגריל ולתת לנוח 5 דקות.חותכים את הדג לרצועות דקות.
מרכיבים שתצטרך
כריש
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מגישים בפיתה עם בצל ירוק, צנון Recado מנטה.Recado מנטה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
6
מערבבים בצל, עלי נענע ועלי כוסברה לתוך קערה או מחית במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מערבבים במלח, פלפל וכל התבלינים. השתמש באופן מיידי.אני חושב שזה יהיה טוב גם על סלמון.