פיתות עוף דרום מערב עם רוטב צ'יפוטלה
לכו לחנות ותרימו פלפל, שמן צמחי, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: נאצ'וס דרום-מערב עם רוטב צ' יפוטלה, פיטאס דרום-מערב טורקיה, ו פניני עוף דרום מערב עם מיונז צ'יפוטלה ליים.
הוראות בבלנדר או מעבד מזון, לשלב יוגורט, בצל ירוק קצוץ, פלפלים צ ' יפוטלה, חמאת בוטנים, ו 1/4 מלח כפית. להתמזג עד חלקה.
מניחים במיכל אטום, ומקררים.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים יחד 1/2 כפית מלח, פלפל, אבקת צ ' ילי, אורגנו, וכמון; מפזרים על עוף.
מחממים חצי שמן במחבת מעל חום בינוני.
מטגנים בצלים ופלפלים אדומים עד למכרז; מעבירים לצלחת, ומניחים בצד. לעטוף פיתות בנייר כסף, ולמקם בתנור במשך כ 10 דקות.
חום שנותר שמן במחבת, ועוף לטגן עד שכבר לא ורוד.
מוסיפים את הבצל והפלפלים האדומים ומבשלים 2 דקות נוספות.
חותכים פיתות לשניים, ודברים עם תערובת עוף.
מגישים עם חסה, גבינה, ורוטב צ ' יפוטלה.
מרכיבים מנות :
1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) 1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף 2 פלפלים חריפים 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי 4 קרום: פירורי קרקר גרהם בצל ירוק קצוץ 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) כמון טחון 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר חסה קרועה 1 ( חצילים) בצל, פרוס 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) אורגנו מיובש 4 קרום: פירורי קרקר גרהם צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ' 4 6-inchs (6 אינץ') pitas 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר יוגורט דל שומן רגיל 1 פלפל אדום, ג'וליאן 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) 1/2 כוס יין מרסלה מתוק 454 פלפל האבנרו חצאי חזה עוף ללא עור וללא עצמות-חתוכים לרצועות אינץ ' 1/2 3 קרום: פירורי קרקר גרהם שמן צמחי, מחולק 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גבינת צ'דר לבנה גרוסה