פלאן דה לימון (פלאן סיד)
פלאן דה לימון (פלאן סיד) נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 247 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", חלב מרוכז, מיץ ליים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז), Guavan And Cheese Flan (Flan de Guayaba y Queso), ו פלאן פודינג פשוט שלי (Leche פלאן פיליפיני) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הקרמל, להביא 1 כוס סוכר ½ כוס מים לרתיחה מעל חום בינוני ומרתיחים עד שהוא מקבל צבע חום בהיר, על 6 - 8 דקות.מיד לשפוך כמות שווה של קרמל לתוך כל ramekin או כל עובש הוכחה תנור אתה רוצה להשתמש. מערבולת כל מנה כדי מעיל הבסיס עם הקרמל, לעבוד מהר כמו הקרמל יהיה להקשיח במהירות כפי שהוא מתקרר.
מניחים את כל ramekins בתנור גדול dish.To הפוך את פלאן: מחממים את התנור ל 350° F.
מערבבים את מיץ הסיד עם עמילן תירס בקערה קטנה. תניח בצד.מקציפים את הביצים עם מערבל חשמלי, מוסיפים את תערובת הסיד, חלב, שמנת כבדה, חלב מרוכז מתוק, סוכר, וניל, ואת הגוון.בזהירות לשפוך כמות שווה של תערובת פלאן לתוך ramekins caramelized במחבת קלייה. ואז מוסיפים מים חמים למחבת הצלייה, לא לרמקנים, עד שהמים מגיעים חצי הדרך במעלה צידי ramekins.
מניחים את מחבת הקלייה בתנור ואופים במשך 1 שעה או עד סכין מוכנס במרכז הפלאן יוצא נקי.
הסר מן המחבת צלייה מגניב לפחות 30 דקות. לאחר מכן מכסים ומקררים לפחות 2 hours.To מגישים, בזהירות להפעיל סכין סביב קצה ramekin, לכסות עם צלחת הגשה, להעיף אותו בעדינות להסיר את ramekin המאפשר הקרמל לדרוס את הצדדים.