פלאן דובדבן הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לך תמצית vanillan, חלב, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... בר השגה מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. מתכונים דומים: עגבניות שרי, טימין ופלאן בייקון, Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז), ו Guavan And Cheese Flan (Flan de Guayaba y Queso).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים את החלב, 1/3 כוס סוכר, את הביצים, וניל, מלח, וקמח בצנצנת בלנדר שלך בסדר שבו הם רשומים. כיסוי להתמזג במהירות שיא במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
וניל
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
יוצקים שכבת אינץ ' של הבלילה בתבנית אפייה או צלחת עוגה. הגדר מעל חום מתון במשך דקה או שתיים עד סרט של הבלילה להגדיר בתחתית המנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
הסר מהחום.
5
מורחים את הדובדבנים על הבלילה ומפזרים על 1/3 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים
מורחים
סוכר
6
יוצקים על שאר הבלילה להחליק את פני השטח עם החלק האחורי של כף.
7
מניחים בעמדה האמצעית של תנור שחומם מראש ואופים במשך כשעה. הקלפוטי נעשה כאשר הוא ניפח ושחמה, ומחט או סכין צולל לתוך המרכז שלה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנור
סכין
8
מפזרים העליון של clafouti עם אבקת סוכר רק לפני להביא אותו לשולחן. (Clafouti לא צריך להיות מוגש חם, אבל עדיין צריך להיות חם. זה ישקע למטה מעט כפי שהוא מתקרר.)