פלאן דלעת כתום מקורמל
גשו לסופר וקנו שמנת, גרידת תפוזים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: דבש-אגסים מקורמלים עם פלאן כתום-וניל, דלעת פלאן עם פרלין זרעי דלעת, ו דלעת פלאן עם פרלין זרעי דלעת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 ומניחים 2 1/4-ל 2 1/2-qt. צלחת סופלה בתנור לחימום.
מבשלים 1 כוס סוכר, 1/4 כוס מים, ואת הקרם של טרטר במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הופך זהב עמוק, 8 עד 12 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בגוון של 1 כתום. הגנה על הידיים, להסיר צלחת מהתנור ויוצקים סוכר מקורמל בפנים. להטות צלחת עד סירופ מתעבה ומעילים באופן שווה התחתון ו 1 עד 2 ב. למעלה בצד.
מחממים קומקום מים לרתיחה. בקערה, להקציף הנותרים 2/3 כוס סוכר גרידה של 1 כתום עם שאר החומרים.
יוצקים לתוך צלחת סופל ולהגדיר צלחת 9-in. תבנית אפייה מרובעת. שים מחבת עם צלחת על מתלה תנור.
יוצקים מים רותחים למחבת באמצע הצד של צלחת סופל.
אופים עד סכין מוכנס באמצע הדרך בין מרכז קצה יוצא נקי, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
הסר צלחת מהמים ולתת מגניב על מתלה, ואז צמרמורת, מכוסה, לפחות 4 שעות.
הפעל מרית מתכת דקה סביב בתוך צלחת, ולאחר מכן הפוך על צלחת עמוקה. הגדר צלחת סופל במים חמים 10 דקות כדי לשחרר סירופ (לא כל ירד); לגרד סירופ על פלאן.