קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

פלאן דלעת כתום מקורמל

פלאן דלעת כתום מקורמל
גשו לסופר וקנו שמנת, גרידת תפוזים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: דבש-אגסים מקורמלים עם פלאן כתום-וניל, דלעת פלאן עם פרלין זרעי דלעת, ו דלעת פלאן עם פרלין זרעי דלעת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ומניחים 2 1/4-ל 2 1/2-qt. צלחת סופלה בתנור לחימום.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מבשלים 1 כוס סוכר, 1/4 כוס מים, ואת הקרם של טרטר במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הופך זהב עמוק, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר מהחום ומערבבים בגוון של 1 כתום. הגנה על הידיים, להסיר צלחת מהתנור ויוצקים סוכר מקורמל בפנים. להטות צלחת עד סירופ מתעבה ומעילים באופן שווה התחתון ו 1 עד 2 ב. למעלה בצד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מחממים קומקום מים לרתיחה. בקערה, להקציף הנותרים 2/3 כוס סוכר גרידה של 1 כתום עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
יוצקים לתוך צלחת סופל ולהגדיר צלחת 9-in. תבנית אפייה מרובעת. שים מחבת עם צלחת על מתלה תנור.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
יוצקים מים רותחים למחבת באמצע הצד של צלחת סופל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים עד סכין מוכנס באמצע הדרך בין מרכז קצה יוצא נקי, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
הסר צלחת מהמים ולתת מגניב על מתלה, ואז צמרמורת, מכוסה, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
9
הפעל מרית מתכת דקה סביב בתוך צלחת, ולאחר מכן הפוך על צלחת עמוקה. הגדר צלחת סופל במים חמים 10 דקות כדי לשחרר סירופ (לא כל ירד); לגרד סירופ על פלאן.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
חותכים פלאן לתוך טריזים.

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. ה "פאבלייסט טמפרניו" עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
הפבל Tempranillo
הפבל Tempranillo
מלא באוכמניות, דומדמניות שחורות ושוקולד מריר. היין בעל פה קטיפתי עם גימור מתמשך חם ומספק.