קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

פלאן לאטה

פלאן לאטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל פלאן לאטה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 214 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך קלואה, ביצים, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא משהו. נסו Guavan And Cheese Flan (Flan de Guayaba y Queso), פלאן פודינג פשוט שלי (Leche פלאן פיליפיני), ו Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים 1/2 כוס סוכר ומים בסיר קטן, כבד, ומבשלים על חום בינוני גבוה עד הסוכר מתמוסס, ערבוב לעתים קרובות. המשך לבשל 10 דקות או עד הזהב, תוך ערבוב כל הזמן. מיד לשפוך לתוך 6 (6-אונקיה) כוסות פודינג מצופה ספריי בישול, להטות במהירות עד מעילים סוכר קרמל בתחתית כוסות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מערבבים חלב ואספרסו בסיר בינוני על אש בינונית; מבשלים 5 דקות או עד שאספרסו נמס (לא מרתיחים).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר מהחום; מערבבים ב 1/4 כוס סוכר Kahlua.
מרכיבים שתצטרך
KahluaKahlua
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
מערבבים ביצים וחלבונים בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם תערובת ביצה, ערבוב כל הזמן. מחלקים תערובת שווה בין כוסות פודינג מוכן.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
(קיבלר)(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מניחים כוסות במחבת אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
הסר כוסות מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה תיל. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
שחרר קצוות של רפרפת עם סכין או מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
מניחים צלחת קינוח, במהופך, על גבי כל כוס, והופכים פודינג על צלחות.
11
טפטוף כל סירופ מקורמל שנותר על פודינג.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל