פלאן לאטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל פלאן לאטה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 214 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך קלואה, ביצים, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא משהו. נסו Guavan And Cheese Flan (Flan de Guayaba y Queso), פלאן פודינג פשוט שלי (Leche פלאן פיליפיני), ו Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1/2 כוס סוכר ומים בסיר קטן, כבד, ומבשלים על חום בינוני גבוה עד הסוכר מתמוסס, ערבוב לעתים קרובות. המשך לבשל 10 דקות או עד הזהב, תוך ערבוב כל הזמן. מיד לשפוך לתוך 6 (6-אונקיה) כוסות פודינג מצופה ספריי בישול, להטות במהירות עד מעילים סוכר קרמל בתחתית כוסות.
מערבבים חלב ואספרסו בסיר בינוני על אש בינונית; מבשלים 5 דקות או עד שאספרסו נמס (לא מרתיחים).
הסר מהחום; מערבבים ב 1/4 כוס סוכר Kahlua.
מערבבים ביצים וחלבונים בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם תערובת ביצה, ערבוב כל הזמן. מחלקים תערובת שווה בין כוסות פודינג מוכן.
מניחים כוסות במחבת אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר כוסות מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה תיל. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
שחרר קצוות של רפרפת עם סכין או מרית גומי.
מניחים צלחת קינוח, במהופך, על גבי כל כוס, והופכים פודינג על צלחות.
טפטוף כל סירופ מקורמל שנותר על פודינג.