פלאן עלה כותרת
זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מתכונים דומים: גרנולה עלה כותרת, סורבה עלה כותרת, ו עוגת עלה כותרת תה.
הוראות
1 יש ramekins שלך מוכן, ליד התנור. כאשר אתה שופך את הסוכר קרמל אתה רוצה לעבוד מהר.
מניחים את הסוכר והמים בסיר קטן ועבה תחתית.
חום בחום בינוני. כמו יצורי הסוכר להמיס, בעדינות לערבב עם כף עץ כדי לשבור גושים unmelted. ברגע שהסוכר נמס הוא יתחיל להפוך לזהב ואז לחום כהה יותר. ברגע שהוא הופך גוון חזק של חום אדמדם, להסיר את המחבת מן החום, עובד במהירות, באופן שווה לחלק את הסוכר בין ramekins, ציפוי התחתון של כל ramekin.
מניחים את ramekins בתבנית אפייה עמוקה 2 אינץ'. 2 מחממים תנור ל 350 ° F. בסיר קטן, על חום גבוה בינוני, מערבבים סוכר וחלב עד החלב חם למגע והסוכר מומס לחלוטין (כ 49°). אל תתנו לחלב לרתוח.
הסר מהחום. בקערת ערבוב נפרדת, לטאטא יחד ביצים, חלמונים, וניל ומי ורדים. מזג את תערובת הביצים עם קצת (על 1/4 כוס) של תערובת חלב חם, לטאטא כמו שאתה מוסיף את החלב.
מוסיפים את תערובת הביצים בחזרה למחבת החלב. מנמיכים את החום לנמוך ומקציפים את תערובת הביצים לדקה עד לתערובת הביצה משולבת במלואה. 3
יוצקים תערובת פודינג לתוך ramekins, עד 1/4 אינץ ' מהקצה העליון של ramekins.
יוצקים מספיק מים חמים לתוך תבנית אפייה לבוא חצי דרך הצדדים של ramekins.4
אופים על המדף האמצעי עד מרכזי flans נקבעים בעדינות, על 45 דקות.
מעביר פלאן למתלה וקריר. צמרמורת עד קר, על 2 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה.) 5 כדי לשרת, להפעיל סכין חדה קטנה סביב פלאן כדי לשחרר. להתהפך על צלחת. לנער בעדינות לשחרר פלאן. בזהירות להרים את ramekin המאפשר סירופ קרמל לדרוס פלאן. חזור עם flans הנותרים לשרת. אם יש לך בקירור פלאן במשך הלילה ואת פלאן לא לשחרר בקלות, אתה יכול לחמם אותו במיקרוגל במשך כמה שניות (10-1