קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

פלאן עלה כותרת

פלאן עלה כותרת
זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מתכונים דומים: גרנולה עלה כותרת, סורבה עלה כותרת, ו עוגת עלה כותרת תה.

הוראות

1
1 יש ramekins שלך מוכן, ליד התנור. כאשר אתה שופך את הסוכר קרמל אתה רוצה לעבוד מהר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
מניחים את הסוכר והמים בסיר קטן ועבה תחתית.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
חום בחום בינוני. כמו יצורי הסוכר להמיס, בעדינות לערבב עם כף עץ כדי לשבור גושים unmelted. ברגע שהסוכר נמס הוא יתחיל להפוך לזהב ואז לחום כהה יותר. ברגע שהוא הופך גוון חזק של חום אדמדם, להסיר את המחבת מן החום, עובד במהירות, באופן שווה לחלק את הסוכר בין ramekins, ציפוי התחתון של כל ramekin.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים את ramekins בתבנית אפייה עמוקה 2 אינץ'. 2 מחממים תנור ל 350 ° F. בסיר קטן, על חום גבוה בינוני, מערבבים סוכר וחלב עד החלב חם למגע והסוכר מומס לחלוטין (כ 49°). אל תתנו לחלב לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר מהחום. בקערת ערבוב נפרדת, לטאטא יחד ביצים, חלמונים, וניל ומי ורדים. מזג את תערובת הביצים עם קצת (על 1/4 כוס) של תערובת חלב חם, לטאטא כמו שאתה מוסיף את החלב.
מרכיבים שתצטרך
מי ורדיםמי ורדים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מוסיפים את תערובת הביצים בחזרה למחבת החלב. מנמיכים את החום לנמוך ומקציפים את תערובת הביצים לדקה עד לתערובת הביצה משולבת במלואה. 3
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יוצקים תערובת פודינג לתוך ramekins, עד 1/4 אינץ ' מהקצה העליון של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
יוצקים מספיק מים חמים לתוך תבנית אפייה לבוא חצי דרך הצדדים של ramekins.4
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
אופים על המדף האמצעי עד מרכזי flans נקבעים בעדינות, על 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מעביר פלאן למתלה וקריר. צמרמורת עד קר, על 2 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה.) 5 כדי לשרת, להפעיל סכין חדה קטנה סביב פלאן כדי לשחרר. להתהפך על צלחת. לנער בעדינות לשחרר פלאן. בזהירות להרים את ramekin המאפשר סירופ קרמל לדרוס פלאן. חזור עם flans הנותרים לשרת. אם יש לך בקירור פלאן במשך הלילה ואת פלאן לא לשחרר בקלות, אתה יכול לחמם אותו במיקרוגל במשך כמה שניות (10-1
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
11
כדי לשחרר אותו.

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. הבודגאס וולבר לה מנשה ויניארד יחיד Tempranillo עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Bodegas Volver La Mancha Single Vineyard Tempranillo
Bodegas Volver La Mancha Single Vineyard Tempranillo
צבע סגול חזק. ניחוחות של טבק, שוש וblackcurrants. גוף מלא עם רמזים של טוסט ופירות בוגרים. גימור ארוך ומאוזן.