פלאן שקדים-כתום
פלאן שקדים-כתום דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 527 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חלמונים, ביצים, שקדים חתוכים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו קינוח זול. עם כפית ציון של 44% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוגת שקדים, פלאן אגס שקדים, ו פלאן תאריך עם שקדים פריכים.
הוראות
מפזרים סוכר ב cakepan עגול 8 אינץ'.
מניחים מעל חום בינוני, ומבשלים, הטיית מחבת או ערבוב עד שהסוכר נמס והופך חום זהוב בהיר.
תערובת עשויה להיסדק מעט כפי שהוא מתקרר.)
תהליך חלב מרוכז ו 6 מרכיבים הבאים בבלנדר 15 שניות; לשפוך מעל סוכר מקורמל. מכסה מחבת עם רדיד אלומיניום, ומניח במחבת 13-x 9 אינץ'.
יוצקים מים חמים למחבת גדולה לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד סט.
הסר מחבת מן המים; לחשוף ולקרר במחבת על מתלה חוט לפחות 30 דקות. כיסוי וצינה 8 שעות. שחרר קצוות עם סכין דק. הפוך פלאן על צלחת הגשה; לארגן סעיפים כתומים על גבי.