קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

פלורנטין דגים

פלורנטין דגים
פלורנטין דגים הוא pescatarian ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 1506 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 101 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %76 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, קמח, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פלורנטין דגים, אריזת נייר פלורנטין, ו אריזת נייר פלורנטין לשניים.

הוראות

1
חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות ולשטוף.מרתיחים בשפע של מים מלוחים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
ניקוז.
3
מחממים 50 מ " ל של חלב עם חצי חמאה.כאשר החמאה נמסה, מועכים את התערובת לתוך תפוחי האדמה עד חלקה.הכה עם כף, הוספת חלב נוסף במידת הצורך, עד אור ורך.להפריש אבל לשמור על חום.חצי למלא מחבת עם מים ומרתיחים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים מלח והתרד.מרתיחים במשך דקות אחת, ואז לנקז וסקווש כמה שיותר מים מתוך התרד ככל האפשר.תתחמם.בינתיים, להפוך את רוטב הגבינה על ידי נמס החמאה הנותרת במחבת על חום בינוני.מערבבים את הקמח בהדרגה להוסיף 250ml של חלב, ערבוב ללא הרף כדי לוודא שאתה מקבל רוטב חלק.לאחר התערובת מגיעה לרתיחה, להנמיך את החום ולהשאיר להתבשל במשך כמה דקות.מתבלים במלח, פלפל וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
סכין קילוףסכין קילוף
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את גבינת הצ ' דר ומערבבים עד שהוא נמס.לנקות את הדגים בקמח, ולנער כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מחממים את השמן במחבת, וכאשר הוא חם, להוציא את הדגים.מבשלים 2-4 דקות בצד, תלוי כמה עבה פילה is.To מגישים, מחלקים את התרד בין שתי צלחות מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מניחים את הדג על גבי ומכסים עם הרוטב, הוספת פירה בצד.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.