פלורנטין דגים
פלורנטין דגים הוא pescatarian ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 1506 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 101 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %76 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, קמח, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פלורנטין דגים, אריזת נייר פלורנטין, ו אריזת נייר פלורנטין לשניים.
הוראות
חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות ולשטוף.מרתיחים בשפע של מים מלוחים עד רך.
מחממים 50 מ " ל של חלב עם חצי חמאה.כאשר החמאה נמסה, מועכים את התערובת לתוך תפוחי האדמה עד חלקה.הכה עם כף, הוספת חלב נוסף במידת הצורך, עד אור ורך.להפריש אבל לשמור על חום.חצי למלא מחבת עם מים ומרתיחים.
מוסיפים מלח והתרד.מרתיחים במשך דקות אחת, ואז לנקז וסקווש כמה שיותר מים מתוך התרד ככל האפשר.תתחמם.בינתיים, להפוך את רוטב הגבינה על ידי נמס החמאה הנותרת במחבת על חום בינוני.מערבבים את הקמח בהדרגה להוסיף 250ml של חלב, ערבוב ללא הרף כדי לוודא שאתה מקבל רוטב חלק.לאחר התערובת מגיעה לרתיחה, להנמיך את החום ולהשאיר להתבשל במשך כמה דקות.מתבלים במלח, פלפל וחרדל.
מוסיפים את גבינת הצ ' דר ומערבבים עד שהוא נמס.לנקות את הדגים בקמח, ולנער כל תוספת.
מחממים את השמן במחבת, וכאשר הוא חם, להוציא את הדגים.מבשלים 2-4 דקות בצד, תלוי כמה עבה פילה is.To מגישים, מחלקים את התרד בין שתי צלחות מחוממות.
מניחים את הדג על גבי ומכסים עם הרוטב, הוספת פירה בצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.