פלורנטין טרופי
אם יש לך דבש ברור, שוקולד, סוכר muscovado, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פלורנטין, פלורנטין, ו פלורנטין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 ° F. להמס את החמאה, סוכר, ודבש יחד בסיר להגדיר על חום נמוך, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום ומערבבים בקמח, מנגו ופקאנים.
Dessertspoonfuls טיפה של התערובת, מרווח למדי, על גבי גיליונות אפייה מרופדת בנייר אפייה nonstick.
התפשט לתוך סיבובים דקים באמצעות החלק האחורי של כף, משאיר מקום להם להתפשט.
אופים במשך 10-12 דקות, להבטיח את הביסקוויטים לא לשרוף. מגניב על תבנית האפייה במשך 10 דקות, ולאחר מכן להשתמש בסכין לוח כדי להעביר בזהירות את הביסקוויטים מתלה חוט. להשאיר להתקרר לחלוטין.
בינתיים, להמיס את השוקולד בקערה להגדיר על סיר של מים רותחים, להבטיח כי תחתית הקערה לא לגעת במים. כאשר florentines הם קרירים, לטבול כל אחד לתוך שוקולד נמס למחצית כיסוי. השאר להגדיר על מגש מרופד בנייר אפייה nonstick (אתה יכול לגרום להם להגדיר במהירות על ידי הצבת הביסקוויטים במקרר במשך 30 דקות).