פלחי תפוחי אדמה מעושנים
פלחי תפוח אדמה מעושנים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 414 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 28 דקות. גשו לסופר וקנו עירית, לעיסה, פפריקה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 85% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו פלחי תפוחי אדמה בגריל עם רוטב מיונז פפריקה מעושן, סלט תפוחי אדמה מעושן, ו פירה בטטה עם פפריקה מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול מעל חום בינוני לכסות עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים מלח, לפי הטעם, למים ומבשלים 5 דקות.
לנקז ולשים אותם, בעוד חם, בקערה.
מוסיפים שמן זית כתית מעולה ותיבול הגריל והפפריקה וזורקים למעיל באופן שווה. מסדרים את תפוחי האדמה על מתלה קירור על גבי תבנית אפייה, כך שהחום יכול ללכת בכל רחבי הפרוסות. צלוי עד פריך, על 15 עד 18 דקות.
הסר את תפוחי האדמה מהתנור למגש. בקערה קטנה, מערבבים יחד את השמנת החמוצה, שום, עירית ורוטב חם.
מגישים את תפוחי האדמה חמים עם רוטב טבילה לצד.