קושיקל
מוכן ב9 דק.
מנות1
ציון בריאות24
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פלחי תפוחי אדמה מקסיקניים

פלחי תפוחי אדמה מקסיקניים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פלחי תפוחי אדמה מקסיקניים. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 724 קלוריות. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 9 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש תפוחי אדמה אפייה, אבקת צ'ילי קלה, גבינה, שן שום. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ג'ו ג' ו תפוחי אדמה טריזים, פלחי תפוחי אדמה, ו ג'ו ג' ו תפוחי אדמה טריזים.

הוראות

1
חותכים את תפוחי האדמה לתוך 4 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2
מפזרים אבקת צ ' ילי קלה ומיקרוגל על גבוה במשך כ 5 דקות עד מבושל. בינתיים, מערבבים את פולסים מעורבים עם יותר אבקת תבלינים ואת שן שום, ואז לחמם במיקרוגל על גבוה במשך 2 דקות. כף מעל תפוחי האדמה ומגישים עם גבינה רכה דלת שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
גבינה רכהגבינה רכה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.