קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פלטת פלפל וסלמון צלויים

פלטת פלפל וסלמון צלויים
פלטת פלפל וסלמון צלוי היא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 557 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש פלפלים, אנשובי במרינדה, סלמון, בזיליקום לארוז. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: מגש סלמון מעושן, מגש סלמון מצופה, ו מגש סלמון קלוי ניסואז.

הוראות

1
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לשפשף את הפלפלים עם קצת שמן, ואז מקום, צד העור למעלה, בתוך פח צלייה גדול. צלי במשך 15 דקות, ולאחר מכן להוסיף את הסלמון לפח, צד העור למטה. לפזר על צנוברים ולחזור לתנור במשך 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בינתיים, מרתיחים את תפוחי האדמה בעורם במשך 8-10 דקות עד רך, ולאחר מכן עבה פרוסה או חצי.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
4
מערבבים את השמן והחומץ בקערה גדולה ומוסיפים את האנשובי והצלפים. כאשר הפלפלים קרירים מספיק כדי להתמודד, להסיר את העורות מאוד עבה לחתוך את הבשר. לזרוק לתוך תערובת שמן עם בזיליקום ותפוחי אדמה, הוספת כל מיץ מן הפלפלים, ואז ערימה על מגש גדול עם הרקטה. פתית את הסלמון על גבי חתיכות עבות לפזר עם צנוברים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מגישים עם לחם פריך כדי לנגב את המיצים.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו