פלנדר פלורנטין
Flounder פלורנטין דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 222 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. אם יש לכם תרד, מלח, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 69% המנה הזאת די טובה. נסו Flounder פלורנטין, קאריבה דג סנדל, ו סטפנו הסנדל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 3 דקות או עד למכרז.
הפוך את החום לנמוך; הוסף גבינת שמנת ו-5 המרכיבים הבאים. מערבבים היטב; להסיר מן החום.
מחלקים תערובת תרד בין פילה, מתפשט באופן שווה על כל ומשאיר מרווח 1/4 אינץ ' סביב קצוות.
מגלגלים כל פילה, אופנה רול ג ' לי, החל זנב סוף, מאובטח עם מרים עץ.
מניחים דגים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 20 עד 22 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו