פלפל אדום ומרק עגבניות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 118 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, מיץ עגבניות, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את מרק העגבניות ואת המים בסיר רוטב גדול; מבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עגבניות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את מיץ העגבניות, עירית, שום, קאיין, רוזמרין, טימין, אורגנו, בזיליקום, ופפריקה לסיר. מרק מבשלים במשך 25 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: סקרמנטו)
צווארי עוף
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט