פלפל אדום קלוי ומילוי נקניק
צריך תוספת חלב חינם? פלפל אדום קלוי ומילוי נקניק יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו רוזמרין, לחם, נקניק צ'וריסו בתפזורת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . וזה די טוב. מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום.
הוראות
מחממים מראש את התנור של מטגן ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
חותכים את הפלפלים לשניים מלמעלה למטה; מסירים את הגבעול, הזרעים והצלעות, ואז מניחים את הפלפלים חתוכים בצד למטה על תבנית האפייה מוכנה.
מבשלים מתחת לגריל שחומם מראש עד שעור הפלפלים הושחר ונשרף, כ -15 דקות.
מניחים את הפלפלים המושחרים לקערה, וחותמים בחוזקה בניילון נצמד. אפשר את הפלפלים קיטור כפי שהם מגניבים, על 20 דקות. לאחר מגניב, להסיר את העורות ולהשליך.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
בינתיים, לחמם מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים את הנקניק. מבשלים ומערבבים עד הנקניק מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד.
לנקז ולהשליך כל שומן עודף, ואז לשפוך לתוך קערה גדולה ערבוב, ולאפשר להתקרר.
קוצצים את הפלפלים הקלויים, ומניחים אותם בקערה עם הנקניק יחד עם קוביות הלחם, בצל, סלרי, חמוציות, שום, פטרוזיליה, טימין, רוזמרין, עופות תיבול, מלח ופלפל שחור.
יוצקים את מרק העוף לעקוף, ומערבבים עד מעורבב באופן שווה. לארוז את המילוי לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי הוא חום זהוב ופריך על גבי, כ 30 דקות.